Žena autom izletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu, povrijeđena njena djeca (Foto)

Objavljeno: 24. 7. 2017 u 16:45h

Dvije osobe K. A. (25) i B.S. (21) povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 19:30 na cesti u Malom polju, južno od Mostara.

Nesreća se dogodila kada je žena K.Z. (49) automobilom “Volvo” stranih registarskih tablica, te je iz za sada nepoznatih razloga izletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu, saopšteno je iz MUP Hercegovačko – neretvanske županije.

Sa K. Z. u vozilu je bilo i njene dvoje djece K.A. i B.S. koji su ovom prilikom zadobili lakše povrede, dok je žena prošla bez povreda.

Izvor: Bljesak/S.S.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zena-autom-izletjela-s-ceste-i-udarila-u-zastitnu-ogradu-povrijedena-njena-djeca-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot