U saobraćajnoj nezgodi povrijeđene tri osobe

Objavljeno: 24. 7. 2017 u 09:21h

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Bašigovci kod Živinica, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslove Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su vozač automobila “mercedes” čiji su inicijali I.S. /74/ iz Živinica, te vozač automobila “golf četiri” H.B. /44/ i saputnica u “golfu četiri” R.A. /36/ iz Živinica.

Vozač “mercedesa” I.S. i saputnica u “golfu četiri” R.A. su zadržani na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je vozač “golfa četiri” nakon ukazane ljekarske pomoći pušten na kućno liječenje.

Policija je obavila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 20.25 časova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-saobracajnoj-nezgodi-povrijedene-tri-osobe-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])