Ko pronađe Igora Vaclavića dobija nagradu od čak 50.000 evra!

Objavljeno: 24. 7. 2017 u 12:46h

Prijatelji ubijenog vlasnika bara, Italijana Davida Fabrija, nude nagradu od 50.000 evra osobi koja do 22. oktobra pronađe živog Srbina Igora Vaclavića/ Norberta Fehera, osumnjičenog da je usmrtio Fabrija i čuvara šume Valerija Verija.

Ukoliko Vaclavića nađu mrtvog, pošteni nalazači dobiće „samo“ 25.000 evra, prenose italijanski mediji. Odbor prijatelja Davida Fabrija je preko advokata porodice obavijestio medije da će oni koji pruže tačne informacije za pronalaženje bjegunca biti nagrađeni.

“Iznos će biti isplaćen osobi koja prva pruži te informacije i ona iznosi 50.000 evra. Plaćanje će biti izvršeno ukoliko se bjegunac izvede pred lice pravde. Ako se samo otkrije tijelo Fehera/Vaclavića, onda će nalazaču uslijediti nagrada koja je duplo manja” – prenose mediji pismo.

Srpski državljanin je u bjekstvu od aprila ove godine. On je prvo ubio Davida Fabrija, a potom i čuvara šume Valerija Verija.

Policija je mjesecima pretraživala teren između Bolonje i Ferare, jer se sumnjalo da se on tu krio. Tokom višemjesečne istrage privođeni su navodni saučesnici, pronađeno je sumnjivo ogledalo sa porukom, a policiji je stigla i razglednica potpisana imenom Igora Vaclavića.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ko-pronade-igora-vaclavica-dobija-nagradu-od-cak-50-000-evra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot