Žena iz Srbije o gužvama u Hrvatskoj: “Dabogda nikad ne ušli u EU”! (Video)

Objavljeno: 23. 7. 2017 u 14:48h

Tokom vikenda bilo je gužvi širom Hrvatske, a na nekim dijelovima autoputa kolone su bile i po 20 kilometara, a posebno je haotično bilo na Bajakovu.

Policija tvrdi da je gužva nastala jer se prelazi granica Evropske unije, pa se svaki putnik koji prelazi granicu mora evidentirati.

U toj gužvi bila je i ekipa HRT-a, a dok su neki bili strpljivi, piše zagrebački “Indeks”, jedna putnica iz Srbije “potpuno je izgubila živce nakon dugog čekanja na 40 stepeni”.

“Sram da vas bude što satima čekamo s bebom”, rekla je ona.

Njen suprug pokušao je da smiri situaciju, te je dodao: “Ne vas, nego one na prelazu”.

Djevojka je potom Hrvatskoj poželjela da nikad ne uđe u Evropsku uniju. Na komentar supruga da je Hrvatska već u EU, odgovorila je: “Žalosno je što ste ušli”.

https://www.youtube.com/watch?v=zmXroErDTHA

Izvor: Index.hr/G.Ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zena-iz-srbije-o-guzvama-u-hrvatskoj-dabogda-nikad-ne-usli-u-eu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot