Vrijeme je da se košarka oduži Vanji

Objavljeno: 23. 7. 2017 u 15:01h

Sportski tereni hotela “Hajdučke vode” na planini Borja u nedjelju, 30. jula, biće poprište velikog humanitarnog turnira u uličnoj košarci, a samo sa jednim ciljem, prikupljanjem novca za liječenje Vanje Pejakovića iz Maslovara, koji je teško povrijedio kičmu na ekskurziji u Italiji.

Turnir, čiji je početak zakazan za 10 časova, prema riječima organizatora trebalo bi da okupi oko 20 ekipa koje će poslati zajedničku poruku “Vanja izdrži, pobijedićemo”, što je ujedno i slogan ove humanitarnosportske manifestacije.

Kako nam je rečeno u hotelu “Hajdučke vode”, kako bi zahvalili na učešću, uprava je za najbolje ekipe i takmičare obezbijedila vrijedne nagrade.

“Pozivamo sportiste, ljubitelje sporta i sve ljude dobre volje da zajedno na jednom mjestu damo svoj doprinos i podršku jednom mladom životu”, kazali su nam oni.

Dodali su kako je uplata za učešće proizvoljna i da svaka ekipa uplaćuje onoliko koliko je u mogućnosti. Preciznije informacije mogu se dobiti na broj telefona 053/441001 ili na email adresi infoŽhajduckevode.biz.

Dok pripreme uveliko traju, paralelno u bolnici u Italiji, Vanja vodi svoju najznačajniju utakmicu, onu životnu. Svaki pokret koji napravi, pa i onaj najmanji, veliko je ohrabrenje za roditelje kojima je neophodna pomoć i podrška svih dobrih ljudi.

Drugovi koje sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak smatraju kako je sve ovo samo jedna loše odigrana četvrtina u tom meču koju će ovaj rođeni pobjednik sigurno dobiti. Vrijeme je, kako su se mnogi složili, da košarka počne da vraća ono što joj je ovaj sportista dao kroz dane napornog treninga, utakmice, turnire i vrhunske poteze.

Inače, do kraja jula otvoren je humanitarni broj 1416, putem kojeg svi koji žele mogu donirati jednu marku za liječenje ovog mladića.

Izvor: Nezavisne/Dejan Tovilović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-je-da-se-kosarka-oduzi-vanji/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot