Nakon tragedije na jezeru: Tijelo stradalog mladića još nije nađeno, potraga se nastavlja

Objavljeno: 23. 7. 2017 u 14:31h

Tijelo 37-godišnjeg Nihada Salčinovića iz Prokosa kod Fojnice, koji se juče utopio u Prokoškom jezeru, još nije pronađeno, iako su pripadnici Specijalne ronilačke jedinice MUP-a ZDK pretraživali jezero sinoć do 19.30 sati.

Kako nam je potvrđeno iz MUP-a Srednjobosanskog kantona, ronioci će i danas od 10 sati nastaviti potragu u jezeru.

Salčinović se utopio juče popodne, nakon što je došlo do prevrtanja čamca u kojem se nalazio sa nekoliko prijatelja.

Mladići, koji su, prema riječima očevidaca, konzumirali alkohol i skakali u čamcu, prevrnuli su ga na sredini jezera.

Nihadovi prijatelji uspjeli su se dokopati obale, ali se on, nažalost, utopio. Očevici su ispričali da je nekoliko puta pokušao izroniti, nakon čega je samo nestao pod vodom.

Izvor: Faktor.ba/M.M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nakon-tragedije-na-jezeru-tijelo-stradalog-mladica-jos-nije-nadeno-potraga-se-nastavlja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])