Nadal odbio 500.000 evra i potencijalni #1 na ATP

Objavljeno: 22. 7. 2017 u 12:28h

Rafael Nadal odbio je specijalnu pozivnicu za nastup na turniru u Hamburgu vrijednu 500.000 evra.

Španac je odlučio da pauzira do Rodžers kupa koji počinje 7. avgusta, iako mu je nastup u Njemačkoj mogao donijeti prvo mjesto na ATP listi, u slučaju trijumfa.

Nadal je drugi na svijetu sa 285 bodova iza Endija Marija, a turnir u Hamburgu vrijedan je 500 ATP bodova.

Sada mu je za broj 1 potrebno polufinale i rana eliminacija Marija, ili titula ukoliko se Britanac domogne finala.

U Hamburgu će od ponedjeljka između ostalih igrati Pablo Karenjo-Busta, Albert Ramos-Vinjolas, Pablo Kuevas, Rišar Gaske, Fernando Verdasko, Žil Simon, Dijego Švarcman, David Ferer…

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nadal-odbio-500-000-evra-i-potencijalni-1-na-atp/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot