Maloljetnik polio benzinom i zapalilo skitnicu

Objavljeno: 22. 7. 2017 u 13:48h

Beskućnika Milivoja Prašića (58) u napuštenoj fabrici u Zemunu polio je benzinom i zapalio maloljetni M. Š. (15), pokazala je istraga.

Maloljetnik je jedan od petorice osumnjičenih za napad na Prašića, ali su se čak i inspektori šokirali kada su saznali da je upravo on pokušao na zvjerski način da usmrti skitnicu, koju su sva petorica prethodno surovo mučila.

Još je šokantnije saznanje bilo kada su M. Š. i drugi uhapšeni M. Ć. (23) priznali da su napali Prašića zbog dvije hiljade dinara. Prema saznanjima Kurira, iako najmlađi, maloljetni M. Š. bio je vođa grupe koja je maltretirala Prašića.

“On je nakon hapšenja sproveden u Tužilaštvo za maloljetna lica. Inače, riječ je o tinejdžeru koji živi u Zemunu. Drugi uhapšeni M. Ć. je poreklom sa Kosova, a u Beogradu se upoznao sa maloljetnikom. Njemu je takođe određeno zadržavanje do 48 sati”, objašnjava izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni Milivoje Prašić rekao je da ne poznaje mladiće koji su ga napali.

“Oni su ga udarali, šutirali, skakali po njemu, a od brutalnih udaraca gotovo da su mu iščupani nokti. Na kraju su ga polili benzinom koji su ranije kupili i zapalili. Direktni izvršilac bio je upravo maloljetnik, i to sve zbog 2.000 dinara”, kaže izvor Kurira i dodaje da se i dalje traga za trojicom preostalih napadača.

Povređeni Prašić, kome su ustanovljene opekotine na 70 odsto kože, i dalje je u teškom stanju.

“Opekotine koje je zadobio nisu najteže, ali su veoma ozbiljne”, nezvanično se saznaje iz VMA.

Izvor: kurir.rs / Autor: J. Ivić – J. Pronić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/maloljetnik-polio-benzinom-i-zapalilo-skitnicu/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot