Do utorka vrućine, temperature do 38 stepeni celzijusa

Objavljeno: 22. 7. 2017 u 11:24h

Tokom vikenda i u ponedjeljak, 24. jula, nastaviće se velike vrućine, a maksimalne temperature biće iznad 35 stepeni, danas i do 38 stepeni Celzijusa.

Danas u popodnevnim časovima mogući su kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a pravo osvježenje očekuje se od utorka, 25. jula.

Krajem jula i početkom avgusta očekuju se nove vrućine, prenose beogradski mediji.

U Vojvodini i Beogradu danas će biti veoma toplo, sa temepraturom od oko 37 stepeni Celzijusovih, a popodne su mogući kratkotrajni pljuskovi.

“I u ponedjeljak nas očekuje pretežno sunčano i vrućina u svim krajevima, sa maksimalnim temperaturama i iznad 35 stepeni Celzijusovih. Mogući su kratkotrajni lokalni pljuskovi, sa većom šansom na severu i zapadu Srbije”, saopšteno je iz “Meteosa”.

Kako su naveli, u srijedu i četvrtak maksimalna dnevna temperatura biće ispod 30 stepeni, dok će krajem iduće sedmice biti ponovo sve toplije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/do-utorka-vrucine-temperature-do-38-stepeni-celzijusa/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot