U padu ringišpila devet povrijeđenih

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 20:57h

Devet osoba, uključujući i dvoje maloljetnika, povrijeđeno je u četvrtak naveče u padu ringišpila u Posušju. Zbog te nezgode, koja je, srećom, prošla bez težih posljedica, uhapšene su dvije osobe, a “Nezavisne” nezvanično saznaju da su u pitanju vlasnici ringišpila, braća iz Gruda M.V. i S.V.

Nezgoda se dogodila u 23.30 na lokalitetu Ilijno brdo, a povrijeđeni su, uglavnom, zadobili ogrebotine i nagnječenja, s tim što je jednoj djevojci slomljena noga. Među devetoro povrijeđenih, uključujući i petnaestogodišnjaka, te desetogodišnje dijete, kako otkriva izvor “Nezavisnih”, troje ima teže povrede. Iz policije, zasad, ne mogu davati opširnije informacije, osim što su potvrdili da se istraga sprovodi punom parom.

“Mogu da vam potvrdim da su dvije osobe lišene slobode zbog sumnje da su počinile krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. Kriminalistička obrada je u toku, a još traje i uviđaj, jer u četvrtak uveče nije bilo uslova da se obavi”, naglasio je u petak Dražan Bošnjak, portparol MUPa Zapadnohercegovačkog kantona (ZHK).

Nezgoda se dogodila na manifestaciji “Ilijino brdo”, a pojedini portali objavili su da je prava sreća što posljedice nisu teže.

Vozilima Hitne pomoći povrijeđeni su odmah prevezni u Dom zdravlja Posušje, a nakon toga i u SKB Mostar. Bošnjak je naglasio da je devet osoba zatražilo ljekarsku pomoć, a od toga su dvije maloljetne.

“Ničiji život nije u opasnosti. Klinička bolnica Mostar se još ne izjašnjava o stepenu povreda, ali ima i teže i lakše povrijeđenih”, kazao je Bošnjak.

Tužilaštvo i MUP ZHK sprovode istragu kojom će biti utvrđene sve okolnosti ove nezgode.

Izvor: Nezavisne/Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-padu-ringispila-devet-povrijedenih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot