Stigli su u Hrvatsku svojim BMW-om, a onda ga parkirali u Jadransko more (Foto)

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 16:21h

Porodica koja je došla na ljetovanje u Bašku Vodu doživjela je neprijatno iznenađenje.

Oni su dovezli auto do prilaza moru kako bi s prikolice porinuli gumeni čamac, ali im je automobil proklizao zbog nagomilanih algi i skliznuo u more zajedno s čamcem.

“Auto mu je proklizao zbog nakupljenih algi. Nažalost, cijeli auto je upao u more. Šteta je ogromna”, ispričao je čovjek koji je snimio šta se dogodilo.

Porodica, koja je došla da bi uživala, pamtit će ljetovanje po tome što su ostali bez auta.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/stigli-su-u-hrvatsku-svojim-bmw-om-a-onda-ga-parkirali-u-jadransko-more-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot