Partizan dobio mural u Srpcu

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 11:51h

Fudbalski klub Partizan dobio je mural na samom ulazu u Srbac koji se nalazi na zgradi kod najprometnije raskrsnice u gradu i na kojem stoji oznaka – 301 kilometar do Humske, označavajući udaljenost do stadiona JNA.

Na ovu ideju došla je grupa najvatrenijih srbačkih navijača Partizana Dalibor Davidović, Nebojša Perić, Mišo Rakić, Ranko Ćetojević i Miroslav Večernović.

“Odlučili smo se za zapadnu fasadu ove stambene zgrade jer mural iz ove pozicije mogu vidjeti svi, od šetača i vozača, a naročito putnici u autobusima koji često saobraćaju ovom dionicom na putu za Beograd”, rekao je Perić (56) koji  za “crno-bijele” navija od svoje šeste godine.

Izvor: Glas Srpske / Autor: D. J.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/partizan-dobio-mural-u-srpcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot