Hrvatski vatrgasci pronašli dokaz o podmetanju požara (Foto)

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 19:17h

Dobrovoljno vatrogasno društvo opštine Gradac objavilo je fotografiju cigarete uz koju su papirom pričvršćene šibice, što vatrogasci smatraju djelom piromana.

“Pronašli smo dokaz da se požari podmeću. Naime, jutros u Gradcu na jedinom mjestu koje je još uvijek ostalo netaknuto vatrom, pronađena cigareta oko koje su omotane šibice, služila je piromanu da odloženo zapali vatru kako bi na vrijeme mogao pobjeći sa lica mjesta. Mi rizikujemo živote, ulazimo u vatru, spašavamo ljude i imovinu, šta oni rade, podmeću, je li ovo terorizam???”, pitaju vatrogasci DVD-a Gradac.

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović preliminarno je obavjestio vladu u četvrtak o požaru u Dalmaciji rekavši da je uzrok otvoreni plamen ili žar.

Rekao je da je isključeno da je uzrok požara dalekovod.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/hrvatski-vatrgasci-pronasli-dokaz-o-podmetanju-pozara-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot