Supružnici uhvaćeni u zalijevanju indijske konoplje

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 12:18h

Pripadnici Policijske stanice Modriča juče su pronašli zasad na kojem je bilo uzgojeno šest stabljika indijske konoplje, visine od 90 do 110 cm, potvrđeno je “Nezavinim” iz policije.

U sklopu akcije “Plantaža 2017”, policajci su, obilazeći mjesta pogodna za uzgoj indijske konoplje, u šumarku na obali rijeke Bosne, u mjestu Modrički Lug, opština Vukosavlje, zatekli supružnike S.B. i N.B. iz Odžaka, FBiH, a koji su konoplju zalijevali.

“Sa njima u društvu bio je i njihov sedamnaestogodišnji rođak. Na licu mjesta zatečene su i oduzete plastične kante za vodu i jedno pakovanje umjetnog đubriva (70 kg)”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Oduzete stabljike indijske konoplje biće proslijeđene na vještačenje. Nad S.B. i N.B. je izvršena kriminalistička obrada. Maloljetnik je saslušan u prisustvu socijalnog radnika, a u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnim licima u krivičnom postupku.

Po dokumentovanju, protiv bračnog para će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti podnesen izvještaj o neovlaštenoj proizvodnji i prometa droge.

Izvor: Nezavisne / Autor: Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/supruznici-uhvaceni-u-zalijevanju-indijske-konoplje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot