Posjetite “Laktaško ljeto”: Streetball, motorijada, štraparijada…

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 21:10h

15. Streetball Turnir Laktaši

15. Streetball Turnir Laktaši ove godine održava se na centralnom Trgu u Laktašima u periodu od 21. do 25. jula. Turnir je jedan od najposjećenijih i najorganizovanijih turnira u Republici Srpskoj na kojem je prethodnih godina učestvovalo u prosjeku oko 50 ekipa u nekoliko kategorija. Ekipe se mogu takmičiti u dvije kategorije: Juniorima i Seniorima. Nagradni fond za ovu manifestaciju  je 3.000 KM.

Sportsko-humanitarni projekat „Trojka iz bloka“ u svojoj šestoj sezoni po prvi put stiže u Laktaše! U petak, 21. jula od 19.00 časova na trgu u Laktašima građani će šutirati trojke za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa četvero i više djece koje žive na prostoru Republike Srpske. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 5 KM, a sav prihod biće namjenjen za pomoć porodicama.

Za dobru zabavu na centralnom Trgu u Laktašima pobrinuće se: DJ Zhozi Zho, Eldorado, Mali Stanoje, Choda, Karmy & Bendzy i Buja.

8. Moto susreti „Motorijada”

8. Moto susreti „Motorijada”, održaće se u periodu od 21. do 23. jula 2017. godine. Organizator i domaćin ove manifestacije je moto klub „Škorpion“. U okviru programa ove već tradicionalne manifestacije, pored same revije motora, posjetioci mogu uživati i u različitim sportsko zabavnim i veoma atraktivnim sadržajima. Za sve goste, učesnike u programu motorijade i brojne posjetioce, i ove godine organizovan je interesantan noćni program i druženje uz koncerte i muziku poznatih rok grupa iz zemlje i okruženja. Ulaz na koncerte je besplatan.

I veče (petak) – „DPO”, „Lady Di”, – Kamp MK „Škorpion”  Miloševci, 20:00 h

II veče (subota) – „Psihomodo pop”,”Pik tref razbojnik”, „Hangover” – Kamp MK „Škorpion” Miloševci, 20:00 h

Fudbalska utakmica Mršavi-Debeli

U petak, 21. jula sa početkom u 18.00 časova na stadionu FK “Laktaši”, u okviru manifestacije “Laktaško ljeto 2017”, održaće se 51. tradicionalna fudbalska utakmica “Mršavi-Debeli”. Ova nesvakidašnja, najstarija laktaška manifestacija je zabavnog karaktera i svake godine okupi veliki broj posjetilaca. Revijalna utakmica “Mršavi-Debeli” je pored fudbalskog meča između najdebljih i najmršavijih ljudi ovog kraja poznata po brojnim humorističnim anegdotama koji prate cijeli događaj.

Štraparijada

Štraparijada je tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u okviru „Laktaškog ljeta“. Ove godine održaće se u nedelju, 23. jula u Drugovićima sa početkom u 10:00 časova. Organizator ove manifestacije je Konjičko  društvo “Đambas” Drugovići.  Manifestacija svake godine okupi nekoliko hiljada posjetilaca koji gledaju takmičenje konja u povlačenju balvana. Štraparijada ove godine ima Međunarodni karakter s obzirom da učešće uzimaju takmičari iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH. Ove godine zabavu će upotpuniti poznata estradna zvijezda Vera Matović.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/posjetite-laktasko-ljeto-streetball-motorijada-straparijada/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot