Humanitarna akcija za porodicu Đurić iz Čelinca

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 19:14h

Fondacija “Humana Srpska” pokrenula je humanitarnu akciju za sedmočlanu porodicu Đurić iz Čelinca.

Đurići žive bez stalnih primanja. Otac Jelenko (43) i majka Božana (42) nemaju stalne poslove te je egzistencija ove višečlane porodice uvijek pod znakom pitanja.

Đurići imaju petero djece, sinove Davida (12), Vladimira (10), Milana (4), Mihajla (3) i kćerku Sanju (6). Đurići nemaju ni krov nad glavom. Žive u tuđoj kući, a sanjaju sopstveni krov nad glavom.

Đurići su napon poplava 2014. dobili plac u Čelincu ali izgradnja malog stambenog objekta je samo san.

Đurićima su potrebni prehrambeni proizvodi, sredstva za higijenu, odjeća i obuća, školski pribor, udžbenici za prvi, četvrti, šesti i osmi razred osnovne škole.

Mališani iz ove porodice se nadaju da će u novu školsku godinu krenuti sa svim udžbenicima te da neće morati da posuđuju od drugara iz odjeljenja.

Đurići kažu da bi im i donacije u vidu građevisnkog materijala bile dobrodošle kako bi napravili korak ka ostvarenju dugogodišnjeg sna, sopstvenog krova nad glavom.

Materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda, sredstava za higijenu, igračaka i školskog pribora možete predate u prostorije fondacije “Humana Srpska” Banjaluka, a novčane donacije na žiro račun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za porodicu Đurić.

Donacije putem platnih kartica možete uplatiti direktno na web sajtu fondacije ili putel PayPal-a.

Za više informacija obratite se direknto Fondaciji “Humana Srpska” na zvanicnoj web stranici www.humanasrpska.org, na E-mail: [email protected] ili putem telefona na
066/444 727.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/humanitarna-akcija-za-porodicu-duric-iz-celinca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot