Haos u Mostaru: Bakljama na škotske navijače (Video)

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 11:49h

Pristalice Aberdina zasute bakljama uoči meča Lige Evrope. Ima povrijeđenih koji su zbrinuti u bolnici

Navijači Aberdina napadnuti su u Mostaru uoči utakmice njihovog kluba protiv Širokog Brijega u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kako prenose britanski mediji, do sukoba je došlo kada su navijači Zrinjskog, pola sata prije ponoći, bakljama zasuli 50 Škota u jednom kafiću u centru grada.

Nekoliko škotskih navijača povrijeđeno je tom prilikom, a pojedini su u bolnici zatražili pomoć zbog povreda glave, prenosi britanski list “Miror”.

Britanski “San” prenosi i da su osim napada bakljama, hrvatski navijači i fizički nasrnuli na pristalice škotskog kluba. Lokalna policija saopštila je da su napad izveli navijači Zrinjskog.

Škoti, koji su organizovano došli na meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, upozoreni su pred polazak da bi hrvatski huligani mogli da naprave incidente.

Utakmica između Širokog Brijega i Aberdina igra se večeras od 20.45 časova na stadionu “Pecara”, koji je oko 20 kilometara udaljen od Mostara.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/haos-u-mostaru-bakljama-na-skotske-navijace-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot