Zakintos: Dvojica Srba puštena uz kauciju

Objavljeno: 13. 7. 2017 u 18:48h

Dvojica Srba optuženih za ubistvo američkog turiste na Zakintosu braniće se sa slobode uz kauciju od po 5.000 evra, prenosi AP.

Istražni sudija na grčkom ostrvu Zakintos odredio je da jedan od četvorice Srba koji su danas saslušani ostaje u pritvoru do početka suđenja.

Četvrti saslušani srpski državljanin dobio je kratko odlaganje procesa i ponovo će svjedočiti sutra, prenosi AP.

Navodi se da je petorici ostalih osumnjičenih, koji su juče imali 12-časovo svjedočenje pred sudijom, određen pritvor do početka suđenja.

RTS prenosi da su spekulacije o navodnoj ekstradiciji Americi osumnjičenih za ubistvo bez osnova i da će oni biti prebačeni u zatvor u gradiću Avlon, koji se nalazi na oko 50 kilometara od Atine.

Inače, danas je završeno saslušanje ostale četvorice osumnjičenih, a petorica koja su se u srijedu pojavila pred istražnim sudijom negirala su krivicu.

Osumnjičenima je određen pritvor do početka suđenja, a kada bi ono moglo da počne nije poznato.

RTS prenosi i da je grčka policija sve snimke tuče predala Interpolu i, prema navodima, policija traga za još šest osoba koje su učestvovale u tuči.

Amerikanac je ubijen na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, nakon toga uhapšeno je devet osoba, među kojima sedam srpskih državljana.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zakintos-dvojica-srba-pustena-uz-kauciju/||claudebot