Švajcarac uhapšen zbog pokušaja pljačke i krađe u Prijedoru

Objavljeno: 12. 7. 2017 u 12:59h

Krim-policija uhapsila je državljanina Švajcarske P.B., osumnjičenog da je u Prijedoru pokušao opljačkati kiosk i ukrasti vozilo, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Iz policije je saopšteno da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni 10. jula, oko 17 sati, došao do kioska ”iNovine” u Prijedoru, gdje je, držeći ruku ispod majice, i uz prijetnju oružjem, na engleskom jeziku od radnice T.Š. tražio novac.

“Pošto radnica novac nije predala upozoravajući ga da će pozvati policiju, osumnjičeni se, ne otuđivši ništa, udaljio sa lica mjesta”, saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Kako je dodala, istog dana oko 18.30 časova, osumnjičeni je na parkingu jednog ugostiteljskog objekta u Prijedoru ušao u nezaključan golf 6, vlasništvo A.A. iz Prijedora.

“Tom prilikom je, pokušavajući staviti vozilo  u pogon, oštetio i pokidao elektro-kablove ispod upravljača. Kako mu stavljanje vozila u pogon nije uspjelo, osumnjičeni je iz vozila otuđio torbicu u kojoj su bili novac, putna isprava i mobilni telefon, ali je prije napuštanja vozila spriječen od strane vlasnika”, navela je Alendarevićeva.

Nakon završene kriminalističke obrade, P.B. je uz izvještaj o pokušaju razbojništva i pokušaju teške krađe predat u nadležnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, te će za njega biti postavljen prijedlog za pritvor, jer se radi o državljaninu Švajcarske.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svajcarac-uhapsen-zbog-pokusaja-pljacke-i-krade-u-prijedoru/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])