Nastavljeno suđenje za ubistvo Lazarevića: Svjedoci vidjeli crni džip

Objavljeno: 11. 7. 2017 u 20:15h

U nastavku suđenja optuženima da su jesenas u Istočnom Novom Sarajevu ubili Miroslava Lazarevića (32), dva svjedoka su potvrdila da su sat prije tog zločina vidjeli crni džip u Beogradskoj ulici, gdje je Lazarević izrešetan.

U Okružnom sudu Banjaluka, gdje se sudi Saši Vidoviću (35) i Aleksandru Bulatoviću (31), svjedoci Republičkog javnog tužilaštva Nemanja Simeunović i Boris Obradović su ispričali da ih je spomenuti terenac, dok su se vozili golfom, umalo izgurao s puta.

Optužnica Vidovića i Bulatovića tereti da su prvo u Mostaru ukrali BMW X5, te njime 16. oktobra prošle godine u Beogradskoj ulici sačekali Lazarevića, a kada je on golfom 7 usporio kod “ležećeg policajca” prema njemu ispalili 24 hica i ubili ga. Svjedok Obradović je kazao da pretpostavlja da je te noći vidio BMW X5, ali ne i osobe koje su bile unutra. Terenca se sjeća i Simeunović.

“Te noći vozio sam golf 5 i sa mnom je bio Obradović. Džip se kretao bez svjetala i  djelimično je bio prešao na našu stranu, tako da sam morao bježati udesno. Smatrali smo da je u pitanju neki pijanac i nismo obraćali pažnju. Kada sam stigao kući, kasnije sam čuo pucnjeve”, rekao je Simeunović.

Svjedočio je i vještak protivpožarne zaštite Fehret Ibrak, rekavši da je BMW X5, koji je u plamenu pronađen u Sarajevu, namjerno zapaljen.

Psovanje

Na suđenju se dogodila i zanimljiva situacija između tužioca Dragice Glušac i njenog pomoćnika Darka Josipovića. Tokom pregleda fotodokumentacije, on joj je sugerisao šta da govori, a jednom je i opsovao.

Kada je pogrešno pročitala registarske oznake s jedne fotografije, Josipović ju je ispravio i tiho prokomentarisao “A u p…. m…….”, što je izazvalo smijeh optuženih.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nastavljeno-sudenje-za-ubistvo-lazarevica-svjedoci-vidjeli-crni-dzip/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot