13. jula počinje Z.E.T. festival

Objavljeno: 11. 7. 2017 u 19:42h

Najmanji regionalni festival i ove godine dovodi najveće bendove u regionu: Neprijatelj Prelazi Zeku, Gužva u 16-ercu, Brkovi, Bad Copy, Riblja Čorba, Rambo Amadeus, Zemlja gruva, Hladno pivo, Ritam Nereda. Ove godine na Z.E.T.u će nastupiti i banjalučki bendovi Neuro, Shanghai Street Fight i Z.E.T.ov bend Tupas Mene koji će otvoriti Festival.

Soda&Gomorra iz Beča je iznenađenje koje Z.E.T. takođe smatra svojim domaćim bendom. Poseban trenutak za Z.E.T. je nastup benda KOB iz Kostajnice, pobjednika Z.E.T. hit takmičenja, koji će otvoriti večernji muzički dio programa u četvrtak 13tog.

Muzika je za Z.E.T. festival ipak najvažnija sporedna stvar, jer Z.E.T. želi pokrenuti točak održivog razvoja Šipova kroz Z.abavu E.kologiju i T.urizam, pa značajan dio programa zauzimaju razgovori o održivom razvoju s fokusom na turizam, zaštitu prirode, energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije, kao i aktivnosti u prirodi: izlet u prašumu Janj – strogi prirodni rezervat Republike Srpske, šetnja do izvora rijeke Janj, biciklistička tura Janjske otoke – izvor rijeke Plive (jedan od najvećih izvora pitke vode u Evropi).

Z.E.T. ovi gosti imaju priliku da borave u Z.E.T. kampu i uživaju u skoro netaknutom prirodnom ambijentu Janjskih otoka, kao i u sjajnom društvu janjskih domaćina i, naravno, njihovoj odličnoj kuhinji.

Među Z.E.T. ovim dragim gostima ove godine biće i K.U.M. Miroslav Raduljica, koji je shvatio viziju Projekta Z.abave E.kologije i T.urizma kao pravi model održivog razvoja za male lokalne zajednice u Republici Srpskoj i podržao Z.E.T. na način na koji će Z.E.T. tek biti shvaćen, prihvaćen i podržan u nekim budućim godinama.

Z.E.T. je ponosani na svoje partnere koje je ove godine animirao da zajedno podržimo lokalnu zajednicu u njenom održivom razvoju i promovišemo pametan i zdrav razvoj uz poštovanje prema prirodi i u skladu s čovjekom. Prirodni prijatelj Festivala je kompanija Molson Coors BiH s vodećim brendom Jelen pivo, s kojom je otvorena dobra priča u pravcu zaštite prirode i energetske efikasnosti prilagođene i korisne za lokalno stanovništvo i malo preduzetništvo.

Z.E.T. partnerskom timu se ove godine pridružio Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, dok Z.E.T. od ove godine tek otvara značajnu i sadržajnu priču s Rafting klubom „Kanjon“ iz Banjaluke. Z.E.T. se posebno zahvaljuje na podršci partnerima i prijateljima izkompanije Metromedia Group i Hard Rock Radija.

Sve informacije o programu, ulaznicama, lokaciji, prevozu, smještaju, kao i Z.E.T. priču možete vidjeti i upoznati na: www.zetfest.com. O Z.E.T.u ima mnogo šta da se kaže, ponešto od toga je posebno, a sve je „100% demode i 97% prirodno“.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/13-jula-pocinje-z-e-t-festival/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])