Poginuo vozač u prevrtanju traktora kod Gradiške

Objavljeno: 10. 7. 2017 u 12:38h

Vozač traktora iz Gradiške čiji su inicijali M.G. (47) je poginuo, a tri lica su povrijeđena kada se traktor prevrnuo u šumi u mjestu Bistrica, kod Gradiške.

U nesreći, koja se dogodila sinoć oko 18.45 časova, teže je povrijeđena žena čiji su inicijali S.Ć. (33) koja je prevezena na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.

Muškarac iz Gradiške čiji su inicijali G.E. (23) zadržan je na liječenju u Opštoj bolnici u Gradišci, dok je J.E. (42) nakon pregleda u bolnici pušten na kućno liječenje.

Uviđajem je utvrđeno da se pored nastradalog M.G. na traktoru nalazila i S.Ć, dok su G.E. i J.E. bili na traktorskoj prikolici. O svemu je upoznato banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poginuo-vozac-u-prevrtanju-traktora-kod-gradiske/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot