Đoković danas igra za četvrtfinale

Objavljeno: 10. 7. 2017 u 11:16h

Novak danas izlazi na teren Vimbldona.

Tradicionalni dan za odmor je prošao, vrijeme je za osminu finala.

Sedmog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu, u ponedjeljak počinje borba za plasman u četvrtfinale, a u njoj će učestvovati i srpski teniser Novak Đoković.

Jedan od najboljih svih vremena u osmini finala igraće protiv Francuza Adrijana Manarina. Taj meč je treći na terenu broj jedan, gdje takmičenje počinje u 14 časova po srednjoevropskom vremenu. Prije njih na teren će Španac Rafael Nadal i Žil Miler iz Luksemburga, a program će otvoriti domaća teniserka Džoana Konta i Francuskinja Karolina Garsija.

Na centralnom terenu od 14 časova igraće Amerikanka Venus Vilijams i Ana Konjuh iz Hrvatske, a poslije njih slijedi duel branioca titule Britanca Endija Mareja i Francuza Benoe Pera. Treći meč na centralnom terenu igraće sedmostruki pobjednik Vimbldona Švajcarac Rodžer Federer i Grigor Dimitrov iz Bugarske.

Od 12.30 prva teniserka svijeta Andželik Kerber iz Nemačke igraće protiv Španjolke Garbinje Muguruse, dok će Viktorija Azarenka iz Belorusije igrati protiv Rumunke Simone Halep.

Poljakinja Agnješka Radvanska igraće protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove, Marin Čilić iz Hrvatske igraće protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, dok će Tomaš Berdih iz Češke igrati protiv Austrijanca Dominika Tima.

Očekuje nas uzbudljiv teniski dan.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-danas-igra-za-cetvrtfinale/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot