U saobraćajnoj nezgodi četiri osobe povrijeđene: Izgubila kontrolu nad automobilom pokušavajući da izbaci pčelu

Objavljeno: 8. 7. 2017 u 11:01h

Četiri osobe su povrijeđene, od kojih jedno dijete, u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 16.30 sati dogodila u mjestu Simin Han kod Tuzle..

U nesreći su učestvovala dva automobila koji su se na uskoj i vrlo frekventnoj saobraćajnici direktno sudarili. Od četiri povrijeđene osobe, tri su žene.

Vozilima Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla povrijeđene osobe prebačene su u UKC Tuzla gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

U UKC Tuzla tri osobe su primljene na Kliniku za hirurgiju, a jedna na Kliniku za dječije bolesti.

Prema podacima dežurnih ljekara, nijedna povrijeđena osoba nije u životnoj opasnosti. Najteže je povrijeđena jedna od žena, koja ima prijelom potkoljenice.

Prema nezvaničnim informacijama, u jedan od automobila kroz otvoreni prozor ušla je pčela. Pokušavajući da je izbaci, vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom, skrenula u suprotnu traku i direktno se sudarila s drugim vozilom.

Materijalna šteta na oba automobila je velika.

Zbog ove nesreće došlo je do potpunog kolapsa saobraćaja u Tuzli. Stvorile su se kilometarske kolone na obje magistrale i na svim putevima u centru grada.

Zbog uviđaja na mjestu nesreće saobraćaj je bio potpuno obustavljen, a normaliziran je oko 19 sati.

Na glavnim raskrsnicama, na kojima već mjesecima nije riješen problem semaforske signalizacije, saobraćaj su regulirali policajci.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-saobracajnoj-nezgodi-cetiri-osobe-povrijedene-izgubila-kontrolu-nad-automobilom-pokusavajuci-da-izbaci-pcelu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot