Pozovite 1416 za oporavak učenika iz Kotor Varoša

Objavljeno: 5. 7. 2017 u 14:24h

Zdravstveno stanje Vanje Pejakovića, učenika 3. razreda banjalučke Poljoprivredne škole, koji je teško povrijeđen na ekskurziji u Italiji, gdje je još na liječenju, postepeno se poboljšava.

Njegove školske kolege i profesori apeluju na sve ljude dobre volje da, pozivom na humanitarni broj 1416, daruju jednu marku i tako pomognu da se ovaj mladić oporavi. Profesor Ljubiša Rokić kaže da nastavno osoblje i Vanjini drugovi čvrsto vjeruju da će humanost i ovaj put pobijediti.

“Uvjereni smo da će i ova akcija uroditi plodom, i da će se brojni građani, pozivima na humanitarni broj, pomoći da naš se naš učenik opravi”, naglasio je Rokić.

Humanitarni broj, koji je aktivan do 31. jula, u saradnji sa kompanijom M:tel pokrenuo je Crveni krst Kotor Varoša, odakle je Pejaković. Sportista i učenik Poljoprivredne škole povrijedio se krajem maja na ekskurziji, a njegovo liječenje nastavljeno je u Italiji.

Podsjetimo, otvoreni su i računi za prikupljanje pomoći u Unikredit banci, na ime Vanjine majke Dubravke Pejaković. Za uplate novca iz BiH otvoren je račun u KM, a pomoć je moguće uplatiti i iz inostranstva na devizni račun.

Računi

Račun u KM – 551-720-25761327-02 Poziv na broj – 45506012000 Devizni račun – BA395517202876133041 SWIFT – BLBABA22 Uplate na ime Dubravka Pejaković Adresa Maslovare bb, 78220 Kotor Varoš

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pozovite-1416-za-oporavak-ucenika-iz-kotor-varosa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])