Počinje novosadski Exit, očekuje se rekordna posjeta

Objavljeno: 5. 7. 2017 u 11:15h

Na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi večeras počinje muzički festival “Exit”, jedna od najvećih i najboljih festivalskih smotri te vrste u Evropi i svijetu.

Prve večeri na glavnoj festivalskoj bini nastupiće američka rok grupa “Kilers”, koja se u muzičkim krugovima smatra jednim od najpopularnijih sastava današnjice.

Ovogodišnji “Exit” traje pet dana, a prognoze govore da će vrijeme biti sunčano i bez padavina, što nagovještava rekordnu posjetu.

Organizatori očekuju na festivalu goste iz čak 70 država, među njima i onih dalekih, poput Australije, Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube i Južnoafričke Republike.

“Exit” će biti završen u nedjelju, 9. jula, kada će nastupiti art-pop kraljica Roizin Marfi i soul senzacija “Reg `n` Bon Man”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pocinje-novosadski-exit-ocekuje-se-rekordna-posjeta/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot