Mladić iz Šipova se bacio pod voz

Objavljeno: 3. 7. 2017 u 15:59h

Identifikovan je mladić koji se bacio pod putnički voz između željezničkih stanica Čelinac i Vrbanja, a riječ je o Milošu M. (23) iz Šipova, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Ova nesreća desila se u petak u 17.15 časova, a kako je navedeno iz “Željeznica RS” neposredno nakon što je voz izašao iz tunela, mladić je skočio pred njega. Šta je navelo Miloša M. da ode u smrt za sada nije utvrđeno.

Skokom sa 19. sprata zgrade u sarajevskom naselju Hrasno samoubistvo je izvršio i Sarajlija (22). Nesrećni mladić pao je na automobil “reno”, koji je bio parkiran ispred nebodera i na mjestu ostao mrtav. Samoubistvo vješanjem je počinio i K. M. (37) iz Cazina, koji je pronađen juče ujutru.

Da je stanje alarmantno potvrđuje činjenica da je u RS, odnosno FBiH sve više samoubistva. Od početka godine u BiH ruku na sebe diglo je više od 60 osobe, a prema riječima stručnjaka to su najčešće ljudi koji dožive krizu identiteta, oboljeli i oni koji se ne mogu suočiti sa drugim problemima.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-iz-sipova-se-bacio-pod-voz/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot