Veličanstvenim nastupom Josipe Lisac počela muzička priča “Nektar Ok Festa” (Foto)

Objavljeno: 2. 7. 2017 u 09:30h

Prvi dan “Nektar Ok Festa” okupio je regionalne zvijezde koje su oduševile posjetioce ove manifestacije.

Festival je otvoren nastupom Nebs Jacka i G. Edda na “OK Summer Stage”. Prve zvuke elektronske muzike ljubitelji ovih ritmova dočekali su rasplesani u bazenu koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Evropi. DJ-evi su se na ovoj bini smjenjivali sve do 18 časova, a u međuvremenu je počela žurka u kampu na “OK Stage” nastupima “Justin’s Johnson”, a potom i “Straight Jackin”-a.

Predgrupa na glavnoj bini “Maljčiki” – tribute band “Novi talas” zagrejala je publiku za nastup popularne beogradske rege grupe “Del Arno Band”. Glavna zvezda prve večeri festival bila je jedinstvena Josipa Lisac, hrvatska pevačica, koja je zbog svog pristupa muzici na daleko poznata I priznata, ne samo u regionu, već i šire. Smjenjivali su se brojni hitovi “Magla”, “Tisuću razloga” , čije je stihove publika ponavljala sa oduševljenjem.

Izlazak na binu  regionalno poznatog benda “Disciplina kičme”, bio je pravi muzički začin večeri, a Koja je za ovu priliku priredio “festivalski set – listu hitova”, koja se razlikovao od uobičajenih koncertnih.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na After Party-ju, na “OK Stage”, nastavio je Coyote.

Ljubitelji sedme umetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Sing Street”.

Sinoć su nastupali TBF, “Van Gogh” i “Psihomodo Pop”.  Kao i uvijek najbolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Kanda, Kodža i Nebojša” i “E-Play”. Na “Summer stage-u” publiku će zabavljati Ralon Brancin, a  za after party u „OK Stage“-u biće zadužen „Banana zvuk” (Luka “TBF”).

Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje je sinoć prikazan fim “Tour de France”.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/velicanstvenim-nastupom-josipe-lisac-pocela-muzicka-prica-nektar-ok-festa-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])