Energija Van Goga osvojila Tjentište drugog dana Nektar OK Festa

Objavljeno: 2. 7. 2017 u 16:08h

Krunu na drugi dan “Nektar OK Festa” stavio je veliki broj posjetioca koji su uživali na Tjentištu “osvojenim” muzikom. Regionalne zvijezde i ove večeri oduševile su publiku.

Već u 13 časova DJ After Affair i DJ Coole počeli su da zagrijavaju masu za odličnu cjelodnevnu žurku. Na OK stage-u publiku u OK kampu su zabavljali bendovi “E- Play” i “Kanda Kodža Nebojša”. Do izlaska glavnih zvijezda večeri već je sijao vatromet muzike koji su izazvali  “Viva Vops” i “Deca iz vode – EKV tribut bend”.

Kada  je  scenom zavladao originalni Gobac i  “Psihomodo Pop” temperatura na Tjentištu je porasla i iz časa u čas samo se usijavala. Tako da je bina bila vrela kada se pojavio splitski rep-rok sastav “TBF”, koji kao i obično nije razočarao publiku. Sat pred ponoć nad ovim jedinstvenim prostorom prirode spustila se posebna energija u obliku “Van Goga” čiji je nastup obilježio drugo veče. Publika je sa Đuletom kao hor pjevala sve hitove ovog kultnog benda.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na After Party -ju, na “OK Stage”, nastavio je “Banana zvuk” (Luka TBF).

Ljubitelji sedme umjetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Tour de France “.

Večeras nastupaju Damir Urban & 4, “Let 3” i “Dubioza kolektiv”.  Kao i uvijek najbolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Deca loših muzičara” i “Zoster”. Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK cinema” zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras  biti prikazan fim “Neslavno slavna Florence”.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/energija-van-goga-osvojila-tjentiste-drugog-dana-nektar-ok-festa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])