Pronađena opojna droga i oprema za preradu, pakovanje i distribuciju

Objavljeno: 1. 7. 2017 u 14:56h

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijet je izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.N. sa područja grada Doboja, kod koga je pronađena i oduzuta određena količina opojne droge, kao i pribor za preradu, pakovanje i distribuciju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije navode da tokom pretresa kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi S.N, provedenog po naredbi Osnovnog suda Doboj, 23. juna pronađeno i oduzeto 14 stabljika indijske konoplje visine od šest do 12 centimetara, koje je zasadio i uzgojio u unutrašnjosti kuće.

Prilikom pretresa pronađen je i oduzet pribor i “nargila” sa ostacima sagorjele marihuane, te papir, dva nosača SIM kartica i dvije plastične vrećice sa ostacima amfetamin spida. Pronađena je i jedna plastična vrećica u kojoj su se nalazile dvije medicinske tablete i metalni predmet valjkastog oblika ručne izrade za sitnjenje i drobljenje opojnih droga sa otvorom za konzumiranje.

Nad S.N. je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentovanju krivičnog djela 29. juna izvještaj je dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pronadena-opojna-droga-i-oprema-za-preradu-pakovanje-i-distribuciju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])