Na Tjentištu danas počinje četvrti Nektar OK Fest (Video)

Objavljeno: 30. 6. 2017 u 21:13h

Konferencijom, na kojoj su prisustvovali organizatori i partneri festivala, zvanično je počeo četvrti po redu „Nektar OK Fest“, koji će i ove godine u fenomenalnom ambijentu NP Sutjeska do ponedeljka  ugostiti vrhunska imena regionalne muzičke scene. Posjetioci iz cijele regije moći će da uživaju i u brojnim drugim pratećim sadržajima koji će ih upoznati sa svim ljepotama i vrijednostima ove destinacije.

„Sve je spremno za četvrto izdanje „Nektar OK Festa“. Publika će ove godine uživati u muzici na tri stejdža –  Jägermeister Main stage-u, “OK stage“-u u „OK kampu“ i na novom „Summer stage“-u koji se nalazi pored bazena“-  izjavila je Karolina Karalić , PR menadžer Nektar OK Festa.

 „Večeras na OK festu možete da očekujete festivalsku set listu hitova „Discipline Kičme“ , koja će se razlikovati od  običajene koncertne“ ovako je svoj nastup na Tjentištu, u okviru „Nektar OK Festa“ najavio Koja iz „Disciplie Kičme“ koji će večeras sa „Del Arno bendom“ i Josipom Lisac publiku zabavljati do ranih jutarnjih sati na “Jägermeister Main stage”-u.

Kao i uvijek nabolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Straight Jackin” – “Justin's Johnson”. Zabave neće manjkati i na “Summer stage”-u  koji se nalazi pored bazena i gdje će posjetioci uživati u elektronskoj muzici uz Nebs Jack i G.Edd a  za after party u „OK Stage“-u biće zadužen Koyote.

Ljubitelji filmske mjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras  biti prikazan fim „Sing Street“.

“Banjalučka pivara je i ove godine odlučila da partnerski podrži „Nektar OK fest“, prepoznavši ga kao manifestaciju koja u potpunosti zaslužuje naše povjerenje. Saradnja našeg najpoznatijeg brenda Nektar piva i „Nektar OK festa“ je došla kao prirodan slijed događaja, jer dijelimo iste vrijednosti, a sada i sam naziv festivala “Nektar OK fest” potvrđuje tu tvrdnju. Takođe, ne smijemo zaboraviti ni društveno odgovornu pozadinu cijelog festivala, kao ni nastojanje organizatora i njihovih partnera za očuvanjem prirodne sredine i prelijepog ambijenta Nacionalnog parka Sutjeska. Banjalučka pivara već godinama čini značajne napore koji se tiču recikliranja i očuvanja naše okoline, što je još jedan od razloga za saradnju sa „Nektar OK fest-om“ izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Pored Banjalučke pivare, uz Nektar OK Fest ove na Tjentištu je i prijatelj festivala kompanija m:tel.

“Svjesni značaja OK festa za promociju festivalske kulture, za predstavljanje naše kulturne baštine i Nacionalnog parka Sutjeska, kompanija m:tel je i ove godine prijatelj festivala.  Za posjetioce OK kampa kako bi kampovanje bilo što ugodnije, pripremili smo m:tel korner u kome se mogu odmoriti i napuniti mobilne telefone, a svi posjetioci OK festa će moći da kupe m:tel prepaid dopune kako bi nesmetano komunicirali, tokom festival” izjavila je Milica Stojaković, portparol kompanije MTEL.

Pored Banjalučke pivare i prijatelja festivala kompanije m:tel, zvanični telefon festivala je  Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-tjentistu-danas-pocinje-cetvrti-nektar-ok-fest-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])