Ušao u lokal i silovao radnicu

Objavljeno: 29. 6. 2017 u 20:28h

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su jutros, u brzoj akciji, uhapsili Elvira Fekiracu (45) iz Novog Pazara, s boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje.

On je uhapšen na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Novopazarac je, kako se sumnja, oko sedam sati silovao ženu staru oko 30 godina u lokalu Šekspir u Njegoševoj ulici.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Fekiraca kao gost ranije dolazio u lokal Šekspir te da je znao da je oštećena, koja je tamo zaposlena, u ranim jutarnjim satima obično sama. On je jutros, kako se sumnja, ušao u lokal u kojem je bila sama, zaključao vrata s unutrašnje strane i silovao je nakon čega je pobjegao” – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi događaja reagovalii i zahvaljujući dobrom opisu izvršioca ubrzo su pretragom pronašli Fekiracu i uhapsili ga.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oštećenoj je ubrzo po dolasku policije pružena medicinska pomoć u zdravstvenoj ustanovi.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/usao-u-lokal-i-silovao-radnicu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])