Kod Gradiške pronađeno 20 stabljika indijske konoplje

Objavljeno: 27. 6. 2017 u 16:48h

Službenici Policijske uprave Gradiška pronašli su i zaplijenili 20 saksija sa zasadima indijske konoplje u mjestu Grbavci, te su slobode lišili C.J. (33), zbog sumnje da je počinio krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

“Policijski službenici nakon izvršenih provjera, te na osnovu usmene saglasnosti dežurnog okružnog javnog tužioca, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, 25.06.2017. godine izvršili uviđaj u mjestu Grbavci, opština Gradiška, te tom prilikom u šumi pronašli i izuzeli PVC gajbu, crne boje u kojoj se nalazilo 20 PVC saksija, plave boje sa zelenim biljkama, a koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju, visine od oko 40 cm”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Pronađeni predmeti su oduzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku. Nakon ispitivanja, a uz saglanost dežurnog okružnog javnog tužioca, lice je otpušteno na slobodu, a u redovnoj proceduri slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kod-gradiske-pronadeno-20-stabljika-indijske-konoplje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot