Trebinje: Oduzete cigarete ukupne vrijednosti oko 40 hiljada KM

Objavljeno: 26. 6. 2017 u 17:02h

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Trebinje, ovog vikenda oduzeli su 16.060 paklica cigareta različitih marki u vrijednosti od oko 40.hiljada KM.

Prema riječima Jovene Cvijetić, portparola PU Trebinje, cigarete su oduzete na području Trebinja i Bileće.

„U petak, 23. juna pripadnici Odjeljenja za opšti kriminalitet su nakon pribavljene naredbe za pretres kuće, pomoćnih prostorija i putničkog automobila od strane Osnovnog suda u Trebinju izvršili pretres kuće kod lica inicijala D.K. gdje je oduzeto 7.060 paklica cigareta“, navela je  Cvijetić i dodala da policijski službenici u subotu na na području Bileće izvršili pretres jedne kuće.

“U subotu, 24. juna, policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge izvršili su pretres u opštini Bileća, u kući lica inicijala S.P. i oduzeli 8.500  paklica cigareta, različitih marki. Takođe istog dana, u mjestu Podgljivlje, u Trebinju, izvršen je pretres putničkog automobila Golf 5, koje koristi lice inicijala S.V. i oduzeli 500 paklica cigareta,” istakla je Cvijetić i dodala da će protiv sva tri lica, policijski službenici  Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj za počinjena krivična djela ‘Nedozvoljene trgovine. .

Cvijetić je podsjetila da je u prvih šest mjeseci od početka godine, u PU Trebinje, evidentirano  sedam krivičnih djela nedozvoljene trgovine i ukupno oduzeto 22.000 paklica cigareta, čija se tržišna vrijednost može procijeniti na oko 70.000 KM, kao i 26 kilograma sitno rezanog duvana.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trebinje-oduzete-cigarete-ukupne-vrijednosti-oko-40-hiljada-km/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot