Pucnjava u centru Niša, ubijen Ćenta

Objavljeno: 26. 6. 2017 u 14:09h

U pucnjavi u centru Niša jedna osoba je ubijena, a druga je sa povredama prevezena u Klinički centar. Ubijen je Ž. S., poznat po nadimku Ćenta. Po svemu sudeći u pitanju je obračun kriminalaca.

Pucnjava se dogodila kod kafića “Pandora” u ulici Lole Ribara, preko puta Palate pravde. Policija je potvrdila da se obračun dogodio, ne iznoseći više detalja, a mediji prenose da je riječ o obračunu kriminalaca.

Jedna osoba podlegla je povredama na licu mjesta, a druga je teško ranjena i prebačena je u niški urgentni centar. Ona se nalazi u kritičnom stanju.

Prema saznanjima Tanjuga riječ je o osobama iz kriminalnog miljea – ubijen je Ž.S.  – Ćenta, a ranjen je A. B. poznat u tim krugovima kao Saško Ludak ili Sale Budala.

Ranjenom je prije godinu dana ispod vozila postavljena bomba, a prilikom eksplozije ostao je bez lijeve noge.

Tadašnji napad, kako su izvještavali mediji, dogodio se zbog neraščišćenih računa kriminalaca, a dovođen je u vezu sa Pink panterima.

Policija vrši uviđaj. Agencija Beta javlja da je pored tijela žrtve desetak čaura. Ulica Lole Ribara je zatvorena u jednom dijelu.

Da pucnjava ima veze sa jednim suđenjem koje je danas održano u Palati pravde, javio je i RTS.

Prema svjedočenjima očevidaca napadači su došli na skuteru i u dvije osobe ispalili ukupno šest hitaca, a zatim pobjegli, piše “Informer”. Žrtve napada su neposredno prije njega izašle iz zgrade suda…

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pucnjava-u-centru-nisa-ubijen-centa/||claudebot