Sunčano i vruće, naveče moguće nevrijeme

Objavljeno: 25. 6. 2017 u 09:01h

Danas se u našoj zemlji očekuje sunčano i vruće. Tokom poslijepodneva ili u večernjim satima, postepen porast naoblake, što će u većem dijelu na sjeveru će usloviti pljuskove i grmljavinu.

U većini područija se očekuje izraženije grmljavinsko nevrijeme, praćeno obilnijim padavinama, olujnim udarima vjetra i gradom. Vjetar, slab do umjeren, južni i jugozapadni.

Jutarnje temperature od 18 do 24, a dnevne od 31 do 37 °C. Sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu naše zemlje.

Na jugu bez padavine i pretežno sunčano. U centralnim i istočnim područjima je moguće izraženije grmljavinsko nevrijeme, uz jake udare vjetra i grad. U drugom dijelu poslijepodneva ili krajem dana padavine polako prestaju, uz postepeno razvedravanje. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 25 do 30, na jugu od 30 do 35 °C.

Za drugi dan radne sedmice meteorolozi predviđaju sunčano i vruće, uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne na krajnjem sjeverozapadu i istoku je moguć slab pljusak kiše. Jutarnje temperature od 16 do 21, na jugu do 23, a dnevne od 30 do 36 °C.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/suncano-i-vruce-navece-moguce-nevrijeme/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot