Nesreća na kupalištu: Tinejdžer skočio u Savu i slomio kičmu

Objavljeno: 25. 6. 2017 u 13:49h

Šesnaestogodišnji dječak iz Županje u Hrvatskoj teško je povrijeđen nakon tragičnog skoka u plićak na jednom kupalištu u ovome gradu.

Dječak koji je inače član lokalnog nogometnog kluba iz Županje u Hrvatskoj skočio je u plićak i pao na leđa te slomio kičmu.

“Bilo je to obično druženje, naš fudbaler i njegovi prijatelji kupali su se na Savi. Kako to već biva, išli su skakati i zafrkavati se. Skočio je na glavu, ali nažalost, bio je to plićak. Nakon skoka pojavio se na površini, pet metara dalje bez svijesti” – rekao je predsjednik RNK Sladorana Bojan Dedić.

Prijatelji su ga brzo izvukli iz rijeke, a Hitna pomoć je stigla za dvije minute.

“Hitna pomoć je stigla za dvije minute i odmah je prebačen u osječku bolnicu. Ma, to se moglo dogoditi bilo kome od nas. Na tom dijelu obale uvijek puno ljudi skače” – rekao je Dedić.

Klub se maksimalno stavio na raspolaganje obitelji svog juniora.

“Razgovarao sam s porodicom i, koliko znam, mladić je došao svijesti, operacija je trajala do dugo u noć. Izgleda da je slomio peti kralježak i navodno uopšte ne osjeća noge” – rekao je Dedić.

Iz kluba kažu kako je riječ o izuzetno talentovanom igraču, kapetanu pionira koji je od ljeta trebao zaigrati za juniore. Nedavno je završio prvi razred srednje škole.

“Naše molitve su uz tebe i porodicu. Drži se!” – poruka je koju su na Facebook stranici kluba objavili nogometaši RNK Sladorane iz Županje.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nesreca-na-kupalistu-tinejdzer-skocio-u-savu-i-slomio-kicmu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot