U Mostaru opet gori tržni centar, ovog puta Konzum u plamenu (Foto)

Objavljeno: 24. 6. 2017 u 12:35h

Požar većih razmjera izbio je u subotu u jutarnjim satima u objektu Konzuma, nekadašnjeg Merkatora, u Ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Na mjesto požara odmah su došli mostarski vatrogasci sa četiri vozila, a po hitnom postupku evakuisani su radnici i kupci koji su se našli u objektu.

Neslužbeno se saznaje da je požar izbio u kuhinji ugosititeljskog objekta u prizemlju zgrade.

Inače, prije dva mjeseca u ovom gradu veliki požar zahvatio je tržni centar Bingo.

Izvor: Bljesak

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-mostaru-opet-gori-trzni-centar-ovog-puta-konzum-u-plamenu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot