Težak sudar biciklista

Objavljeno: 24. 6. 2017 u 13:39h

U petak se na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu dogodila nesvakidašnja situacija, a morali su da intervenišu policijski službenici i ljekari.

Naime oko 19 sati na Vilsnovom šetalištu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dvojica biciklista koji su se kretali u istom smjeru.

Jednim biciklom je upravljao K.K. (1950.) iz Sarajeva, a drugim A.K. (1974.) takođe iz Sarajeva. U nezgodi je teške tjelesne povrede zadobio K.K. kojem je ljekarska pomoć ukazana u urgentnom centru Opće bolnice Dr. Abdulah Nakaš. Povrijeđeni je zadržan na daljem liječenju.

O slučaju je obavješten dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu, ali on nije izašao na mjesto nezgode. Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a KS.

Izvor: N1

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tezak-sudar-biciklista/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot