Prerani odlazak glumca: Kćerka krivi sebe za Đošinu smrt

Objavljeno: 23. 6. 2017 u 17:29h

Glumci su ostali bez još jednog kolege – Bogoljub Mitić Đoša juče je preminuo u 49. godini. Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod, Đoša se posljednja tri dana žalio samo na prehladu, a na kraju ga je izdalo srce. Juče u šest ujutru u krevetu ga je pronašla kćerka Natalija.

Kako za Kurir priča Đošin najbolji prijatelj Ivica Cvetković, Natalija sebe krivi za očevu smrt jer nije bila budna kad mu je pozlilo.

“Ujutru oko sedam sati mi zazvonio telefon, vidim da je to Đoša, kad ono Natalija vrišti: „Čika Ivke, molim te, dođi, tata je umro.“ Bila je s komšinicom u stanu i govorila: „Tata je umro, ja sam kriva.“ Ona krivi sebe što nije bila budna kad mu je pozlilo. Misli da je smrt mogla da se spriječi da mu je odmah bila ukazana ljekarska pomoć. Ljekari su konstatovali da je smrt nastupila u četiri ujutru i da je uzrok srčani udar jer se sve poklopilo: jučerašnje vrijeme, prehlada i njegovi kilogrami” – priča Ivica za naš list.

Đošin prijatelj kaže da je glumac odbijao da ide kod ljekara.

“Tri dana je bio prehlađen, teško je disao. Juče je trebalo da idemo za Novi Sad, ali nije izgledao najbolje. Tjerao sam ga da ga vodim kod ljekara, ali on je odbio i rekao da mu treba samo malo svježeg vazduha. On je, inače, bio svojeglav po pitanju zdravlja, sve mu je bilo preče od toga. Žena i djeca se ubiše nagovarajući ga da se pregleda. U Novom Sadu smo ručali s prijateljima, a kad smo krenuli za Beograd, rekao mi je: „Ne mogu da vozim, nešto mi nije dobro.“ Dovezao sam ga kući oko 23 sata i dogovorili smo se da se vidimo ujutru na kafi. Bio je budan do jedan, a kćerka Natalija je otišla da spava. Nažalost, to je bio naš poslednji susret” – kaže Ivica na ivici suza.

Kćerka Natalija smogla je snage da za Kurir ispriča šta se juče desilo.

“Tata je iznenada umro od srčanog udara. Teško mi je jako. Nisam još svjesna da je to istina, ne mogu da prihvatim. Bio je dobro, nije imao zdravstvenih problema, osim prehlade, koja je trajala tri dana. Pronašla sam ga mrtvog u krevetu. Strašno je izgledalo. Spremamo se da krenemo u Vlasotince, gdje će biti sahrana. U šoku smo svi” – rekla nam je Đošina kćerka.

Tijelo pokojnog glumca juče su iz Beograda prevezli u njegovo Vlasotince, gdje će biti sahranjen danas u 17 časova. Kćerku Nataliju su pod ljekovima izneli iz kuće, a zatim je i Đošina supruga ušla u auto i zaputili su se u Vlasotince, gdje su ih sačekali majka i druga kćerka.

Izvor: Kurir

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prerani-odlazak-glumca-kcerka-krivi-sebe-za-dosinu-smrt/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot