Pozovite 1416 i donirajte 1 KM za liječenje Predraga Šarenca

Objavljeno: 23. 6. 2017 u 13:58h

Šesnaestogodišnji dječak Predrag Šarenac iz Janje, prije dvije godine doživio je tešku nesreću nakon čega je ostao nepokretan.

Uz pomoć brojnih operacija, i zahvaljujući njegovoj nevjerovatnoj upornosti i vježbama, Peđa je uspio da se podigne iz invalidskih kolica i kreće se uz pomoć štaka i pomagala na stopalima.

Međutim, za potpuni oporavak potrebno je da Šarenac nastavi sa intenzivnim terapijama koje iziskuju značajna finansijska sredstva koja njegovi roditelji ne mogu sami da obezbijede.

Porodica Šarenac živi veoma teško. Otac je nezaposlen a majka radi kao trgovac u prodavnici. Oni sami nisu u mogućnosti da finansiraju dalje liječenje svog sina, zbog čega im je potrebna pomoć svih dobrih ljudi.

Sredstva za liječenje Predraga Šarenca mogu da se doniraju pozivom na humanitarni broj 1416 koji je otvoren do kraja juna. Svakim pozivom donira se 1 KM za Peđino liječenje.

Takođe, pomoć Predragu Šarencu može da se uplati i na:

Žiro račun broj 5620038138801353 kod NLB banke, na ime: Nedeljko (Novo) Šarenac, Ljeskovac 53, 76300 Bijeljina.

Porodica Šarenac zahvalna je svim dobrim ljudima koji razumiju njihovu muku, i koji su spremni da pomognu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pozovite-1416-i-donirajte-1-km-za-lijecenje-predraga-sarenca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot