Nezapamćen zločin u Zvorniku: Muža iskomadala sjekirom i bacila

Objavljeno: 23. 6. 2017 u 12:32h

Milka Katanović (55) sjekirom je usmrtila supruga Vojislava (59), odsjekla mu ruke i noge, koje je bacila u kontejner, a trup zakopala kilometar od porodične kuće u mjestu Ulice kod Zvornika.

Ovaj nezapamćeni zločin počinila je u nedjelju u njihovoj kući, a da bi prikrila ubistvo prijavila je policiji da je njen suprug nestao i da je zadnji put viđen na putu prema Kalesiji.

Prema nezvaničnim informacijama, njena priča o nestanku Vojislava imala je mnogo nelogičnosti pa je policija posumnjala na zločin. Njihove sumnje su se obistinile kada su u kući otkrili tragove krvi, a onda je Milka sve priznala.

“Pokušala je i da prikrije tragove, pa je kuću prebrisala. Nakon što je shvatila da joj policajci ne vjeruju, priznala je da je usmrtila muža. Rekla je da je njegovo tijelo zakopala kilometar od kuće, ali da mu je prethodno odsjekla ruke i noge i bacila u kontejner, jer nisu mogle da stanu u tačke, kojim je žrtvu odvezla iz kuće. Po svemu sudeći, sve je sama obavila i u prikrivanju zločina nije imala pomoć”, kazao je izvor blizak istrazi i dodao da je trup ubijenog pronađen, dok se još traga za rukama i nogama.

Preduzeće koje se bavi odvozom otpada odvezlo je kontejner u kojem su bili ostaci žrtve. Sadržaj je istresen na deponiji Crni vrh pa je policija organizovala pretragu deponije.

Iz Policijske uprave Zvornik, navodeći inicijale osumnjičene i žrtve, saopštili su da su uhapsili Milku Katanović zbog ubistva supruga Vojislava.

“Policiji je 19. juna prijavljen nestanak V. K. koji se udaljio u nepoznatom pravu. Istragom je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi i da je V. K. ubijen. Zbog tog zločina uhapšeno je lice M. K., koje je priznalo ubistvo”, rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Dodao je da ne može da otkriva više detalja, a da će osumnjičena biti predata u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini nakon ispitivanja.

Porodica

Mještani sela Ulice kažu da ih je zločin šokirao i da ne mogu da vjeruju da se tako nešto dogodilo u njihovom naselju.

“Milka i njen suprug Vojislav živjeli su sami u posljednje vrijeme. Imaju kćerku koja je udata u Srbiji, a sin im je otišao u Katar. Bili su mirni ljudi, dobre komšije i nisam čula da su imali većih problema. Vojislav je volio da popije čašicu više, ali ne mogu da vjerujem da je zbog toga Milka odlučila da počini tako monstruozan zločin. Strašno, možda joj se um pomračio”, rekla je jedna mještanki, koja nije željela da joj objavimo ime.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nezapamcen-zlocin-u-zvorniku-muza-iskomadala-sjekirom-i-bacila/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])