Pedesetpetogodišnja M.K. iz Zvornika ubila muža sjekirom, pa prijavila njegov nestanak

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 14:01h

Pedesetpetogodišnja M.K. iz Zvornika uhapšena je zbog sumnje da je ubila muža, V.K. (59).

Ona je Policijskoj upravi Zvornik, 19. juna, prijavila nestanak muža, navodeći da je dan ranije u jutarnjim satima otišao u nepoznatom pravcu iz kuće u Zvorniku.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, su postupajući po prijavi, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnovane sumnje da se radi o lažnoj prijavi.

Daljom istragom utvrđeno je da je V.K. ubijen, a da se u vezi s izvršenjem navedenog krivičnog djela teškog ubistva može dovesti njegova supruga.

Žena je, tokom kriminalističke obrade priznala izvršenje tog krivičnog djela, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naredio preduzimanje određenih mjera i radnji radi kompletnog rješavanja i dokumentovanja krivičnog djela.

Policijski službenici će M.K. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina. Fena nezvanično saznaje da jemuža ubila Milka Katanović.

Ubistvo je, navodno počinila udarcima sjekirom u glavu, nakon čega je tijelo zakopala u blizini kuće.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pedesetpetogodisnja-m-k-iz-zvornika-ubila-muza-sjekirom-pa-prijavila-njegov-nestanak/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])