“Konzum” planira zatvaranje do 100 prodavnica

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 16:10h

Predsjednik Uprave “Konzuma” Slavko Ledić najavio je da je u planu zatvaranje od 80 do 100 prodavnica ove kompanije, kao i otpuštanje radnika.

Ledić je danas sa povjerenikom Vlade Hrvatske za “Agrokor” Antom Ramljakom posjetio novootvorenu prodavnicu “Konzuma” na Supetru na Braču, prenose hrvatski mediji.

“Svake godine smo zatvarali neke prodavnice, s obzirom na strukturu stanovništva. Ove godine ćemo to intenzivno raditi jer nam je u fokusu profitabilnost prodavnica. Zatvorićemo određeni broj prodavnica, ali ljude ćemo zbrinuti u skladu sa zakonom. Zatvorićemo od 80 do 100 prodavnica”, istakao je Ledić i potvrdio da će određeni broj radnika biti otpušten.

“Agrokor” ima problem sa likvidnošću zbog nagomilanih dugova u iznosu od šest milijardi evra, od kojih najveći dio dospijeva na naplatu 2020. godine.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/konzum-planira-zatvaranje-do-100-prodavnica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot