Vrijeme je za more: Šta vam zaista nudi ludi popust?

Objavljeno: 16. 6. 2017 u 20:57h

Sudeći po pozitivnim komentarima na Fejsbuk stranici ludipopust i ne čudi što se mnogi sve češće odlučuju za povoljnije varijante ljetovanja.

Na portalu kažu da je potražnja ove godine veća nego prethodne. A i brojke im idu u prilog aranžman od šest dana u Makarskoj, plus prevoz, košta 420 maraka za dvije osobe.

ludi popust 1

Bez ludog popusta, računajući cijenu apartmana i troškove prevoza u sopstvenoj režiji, platili biste skoro 200 maraka više.

“Kod nas jeste psiha malo drugačija kod ljudi da čim je nešto jeftinije da automatski misle da je neka prevara, da ima neka začkoljica, nešto sitnim slovima da piše pa da neće dobiti što trebaju za svoj novac, nije tako. U 99% slučajeva je to onako kako bi dobili po punoj cijeni”, kaže Almir Đolmić, Ludi popust.

Jednodnevni šoping izleti vrlo često postanu izleti na more, kaže Almir. Izaberu šoping turu u grad koji izlazi na more, a kući se vrate i s kesama i sa nešto tamnijim tenom. Povoljnije aranžmane sve češće nude i turističke agencije, a jedan od načina uštede je i rezervacija čak pola godine unaprijed.

“Oni dođu ranije, jer je naravno u tom periodu veći izbor i u tom periodu traje rani buking. Znači najveći popusti su u januaru i februaru”, kaže Vanja Savić, Unis turs.

Uvijek ima onih kojima nije ni do ludog popusta. Što se Banjaluke tiče, ima, kažu, i Vrbasa.

Kada su u pitanju malo dalje destinacije, cijene se, ipak, ne razlikuju mnogo. Tako se u Grčku na devet dana uključujući prevoz preko ludogpopusta može otići za 400 maraka po osobi, a u standardnim aranžmanima 12 “grčkih” dana košta u prosjeku 650 maraka.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vrijeme-je-za-more-sta-vam-zaista-nudi-ludi-popust/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot