Novak Đoković gradi vilu u Srbiji, sa Jelenom obišao gradilište (Foto)

Objavljeno: 12. 6. 2017 u 11:39h

Porodica Novaka Đokovića gradi vilu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a Novak Đoković je juče sa porodicom posjetio ovo gradilište.

Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

“Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vrijedan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželio je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao”, kaže dobro upućen izvor za “Blic”.

Prema saznanjima, Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom dijelu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lijep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Mještani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

“Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj dio Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu”, ne kriju sreću mještani.

Inače, Novak Đoković je prije nekoliko dana došao u Beograd kako bi proslavio 30. rođendan koji će biti ogranizovan u jednom restoranu.

“Novak i Jelena su sa sinom Stefanom došli u Beograd u četvrtak uveče i u Srbiji ostaju nedelju dana. Poželjeli su da vide svoje, ali i da se malo provedu. Došli su na duži period kako bi organizovali veliko slavlje za Novakov rođendan i žele da sve bude savršeno. Kako je Jelena u drugom stanju, Novak je na sebe preuzeo većinu organizacije”, kaže za “Blic” izvor blizak teniseru.

Naime, Novak Đoković je 22. maja napunio 30 godina, ali do sada, zbog mnogobrojnih obaveza na terenu, nije uspio da ga dočeka kako dolikuje pa je odlučio da nakon Rolan Garosa malo predahne i sa svojim najbližim prijateljima i porodicom napravi dobru žurku.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-dokovic-gradi-vilu-u-srbiji-sa-jelenom-obisao-gradiliste-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot