Muškarac živ izvučen iz rijeke Bosne nakon skoka sa mosta u Zenici (Video)

Objavljeno: 30. 5. 2017 u 11:37h

Muškarac je skočio sa željezničkog mosta u Zenici, ali je na svu sreću preživio pad te je iz vode izvučen na sigurno.

Most se nalazi u zeničkom naselju Blatuša i prelazi rijeku Bosnu. Kako smo ranije pisali, muškarac čiji su inicijali K.M. popeo se danas poslijepodne na vrh konstrukcije mosta odakle nije htio sići.

Policija je pokušala pregovarati, ali bezuspješno.

Na svu sreću, pad u rijeku Bosnu nije bio fatalan te je muškarac izvučen na sigurno odakle je prevezen u bolnicu. Još uvijek nije jasno da li se radi o pokušaju samoubistva.

Izvor: klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/muskarac-ziv-izvucen-iz-rijeke-bosne-nakon-skoka-sa-mosta-u-zenici-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot