Poginula vozeći se u posjetu rodbini

Objavljeno: 29. 5. 2017 u 11:22h

Jelena Prelić (22) iz Rogatice je poginula, a njen suprug Vojin Prelić i otac Miodrag Pavlović iz Višegrada teško su povrijeđeni kada je “audi 80”, za čijim je volanom bio Prelić, udario u kamion i prevrnuo se preko nadvožnjaka u mjestu Crkvine kod Goražda.

Tragedija se dogodila u subotu oko 19 časova kada je automobil iz još neutvrđenih razloga udario u parkirani kamion preduzeća čiji su radnici postavljali nove bankine pored puta.

Prema riječima očevidaca, kamion je bio parkiran u lijevoj traci i na putu je bila postavljena privremena saobraćajna signalizacija da su u toku radovi. Uprkos tome iz pravca Višegrada je naišao “audi” i udario u kamion.

“Od siline udara “audi” se odbio i sletio sa saobraćajnice niz provaliju dugu nekoliko desetina metara. Nakon prevrtanja zaustavio se na krovu među drvećem i šibljem. Prizor je bio stravičan”, kazao je očevidac koji nije želio da mu objavimo ime.

Prelićeva, koja je bila na zadnjem sjedištu automobila, je poginula na mjestu nesreće, dok su njen suprug i otac hitno prevezeni u fočansku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći. Zbog težine povreda dvojica muškaraca su zadržani na liječenju.

Na mjesto nesreće pored službi koje su vršile uviđaj juče je stigla i specijalna dizalica koja je izvukla slupani automobil iz provalije.

Glavni kantonalni tužilac u Goraždu Mirsad Bilajac je rekao da je naređena obdukcija tijela nastradale.

“Vozaču su uzeti uzorci krvi kako bi bilo utvrđeno da li je u trenutku saobraćajne nesreće bio pod uticajem alkohola. Još je rano govoriti kako je došlo do ove tragedije i više informacija biće poznato kada uzmemo izjave od vozača i saputnika”, kazao je Bilajac.

Mladi bračni par je kobnog dana otišao u Višegrad po Jeleninog oca da bi zajedno krenuli u Oglečevo kod Novog Goražda.

“Čuo sam da su išli kod Vojinove rodbine. Šta se desilo pa su udarili u kamion i sletjeli, ne znam, posebno što je taj dio puta pregledan. Nije mi jasno kako nisu vidjeli radnike i kamion”, kazao je jedan od mještana Crkvina.

Na području Goražda u subotu uveče dogodila se saobraćajna nesreća kada se “audi” sudario sa policijskim vozilom nakon čega je uletio u baštu kafića. Pukom srećom u ovoj saobraćajci nije bilo povrijeđenih, ali su oštećena vozila i bašta kafića.

“Pasat” sletio u Laktašima

Saobraćajna nesreća slična goraždanskoj dogodila se juče dva časa iza ponoći u mjestu Čardačani kod Laktaša gdje je s puta sletio “pasat” za čijim je volanom bio Stevo S. (29) iz Laktaša.

Osim vozača, u automobilu su bili i Srđan G. i Aleksandar D. Teško su povrijeđeni Stevo i Srđan, koji su prevezeni u banjalučku bolnicu, dok je Aleksandar prošao sa lakšim povredama.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poginula-vozeci-se-u-posjetu-rodbini/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])