Zatvorena petlja ‘Mahovljani’, na pojedinim putevima mogući manji odroni

Objavljeno: 27. 5. 2017 u 09:09h

Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima na području Istočnog Sarajeva i Foče, dok se na ostalim putnim pravcima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj odvija bez problema, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni, a na putevima gdje se izvode sanacioni radovi izmijenjen je režim vožnje i obavezno je poštovanje privremene signalizacije.  Na auto-putevima Banjaluka-Gradiška i Prnjavor-Doboj saobraćaj se odvija bez posebnih ograničenja.

Usporeno se saobraća u mjestu Rebrovac, na dionici magistralnog puta od Banjaluke do Čelinca, zbog sanacije klizišta i rekonstrukcije kolovoznog zastora.

Zbog radova izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na dionicima magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan, te na raskrsnici u Milićima, dionice magistralnog puta Konjević Polje-Milići i regionalnog puta Milići-Zeleni Jadar.

U toku je sanacija kolovoza kroz grad Trebinje, pa se teretni saobraćaj iz pravca Ljubinja preusmjerava na kružnom toku desno, pa preko Ulice trebinjskih brigada i Kamenog mosta prema Bileći, a iz pravca Bileće, lijevo preko

Kamenog mosta i Ulicom trebinjskih brigada.  Petlja “Mahovljani” zatvorena je za saobraćaj zbog izgradnje vijadukta na auto-putu Banjaluka-Doboj, a vozačima se preporučuje da koriste petlju “Aleksandrovac”.

Zbog izgradnje vijadukta na lokalitetu Mahovljanske petlje, na magistralnom putu Nova Topola-Klašnice, od 23.00 do 5.00 časova dolaziće do obustava saobraćaja u maksimalnom trajanju do 30 minuta, najviše četiri puta tokom ovog perioda.

Zbog radova izmijenjen je režim saobraćaja na dionicama magistralnih puteva Prijedor-Lamovita, Kozarac-Lamovita, Lamovita-Ivanjska i Ivanjska-Šargovac, na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u Klašnicama, na dionici Brčko-Lončari u naselju Gorica, te na putu Klašnice jedan-Prnjavor i na regionalnom putu Prnjavor-Stanari.  Usporen je saobraćaj i na regionalnim putnim pravcima Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo i Ukrina-Gornja Vijaka.

Zbog radova u Donjoj Jablanici na magistralnom putu Jablanica-Mostar u FBiH saobraćaj se odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.  Sporije se saobraća i na tranzitu kroz Sarajevo, gdje se izvode radovi, kao i na auto-putu Zenica jug-Kakanj u Donjim Tičićima, te magistralnim putnim pravcima Simin Han-Kalesija, Goražde-Ustiprača, Poriče-Kupres i Karlov Han-Kolo, kao i na području Živinica i Sanskog Mosta.  Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Zbog radova koji još traju na području Hrvatske, povremeno se formiraju duže kolone vozila na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zatvorena-petlja-mahovljani-na-pojedinim-putevima-moguci-manji-odroni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])