Susret lidera Srbije i Srpske na mostu “Bratoljub”

Objavljeno: 26. 5. 2017 u 14:27h

Više hiljada građana Podrinja sa obje strane Drine okupilo se na mostu “Bratoljub” u Ljuboviji.

Na sredini mosta susreli su se predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić sa predsjednikom i premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, koji su zajedno posjetili mjesto radova na mostu.

Na bini na mostu “Bratoljub” su zastave Srbije, Republike Srpske i BiH, a građani u LJuboviji u kolonama pristižu na most, te je saobraćaj blokiran.

Most “Bratoljub” je dug 227 metara, a širok 14 metara, sa osam stubova od čega su četiri u Drini i po dva na obalama rijeke, a njegova ukupna vrijednost je 13 miliona evra.

Preostali su završni radovi na uređenju pješačke i biciklističke staze i presvlačenje kolovozne trake.

Most između Ljubovije i Bratunca dnevno prelazi 5.000 ljudi.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/susret-lidera-srbije-i-srpske-na-mostu-bratoljub/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot